+36-1/286-3000   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Léghálózati elemek

Léghálózatok építéséhez csak kimagasló, stabil minőséggel és széles termékpalettával rendelkező gyártó termékeit érdemes használni.
A minőségi alkatrészek ára ugyan magasabb, de ez a felhasznált anyagok magasabb minőségével valamint a több szinten ellenőrzött gyártástechnológiával magyarázható. Azonban ezen eszközök várható élettartama jóval meghaladja az olcsóbb (sok esetben távol keleti) vetélytársaiét.
Cégünk az olasz AirCom légtechnikai rendszerét forgalmazza és használja rendszer tervezés és kivitelezés során. 
Az Aircom 100%-ban Olaszországban gyártott rendszer. Nálunk a minőség van a fókuszban, rendelkezünk minden szükséges tanúsítvánnyal, engedéllyel teszt eredménnyel, ami bizonyítja a magas sszínvonalunkat. Minden egyes csövet ellenőrzünk, tesztelünk raktárunkban. Minden egyes termékünk egy kóddal rendelkezik, melynek alapján visszakereshető a gyártási sarzs. Ön el tudja mondani ugyanezt egy hagyományos acél csőről?

10 év garancia

Az Aircom rendszereire 10 év kiterjesztett garanciát kínálunk!

Tanúsítványok

CE mark

Alumínium kontra Acél (fekete és galvanizált)

Korrózió

Ez az első dolog, ami kívül és belül is hatással lehet az acél csőrendszerekre. A rozsda a sűrített levegős rendszerek legnagyobb hibája. A rozsda a rendszer más részeire is hat: a szűrőkre, a szabályozókra, a szerszámokra, a gépekre, stb. Az Aircom termékei rozsdásodás mentesek, így a hálózatba installálásra kerülő minden darab biztonságos. Ez kevesebb karbantartást, kevesebb pénzkiadást és hosszabb élettartamot jelent!

Módosítás

Az acél rendszer módosítása mindig nehéz és időigényes, akár hegesztett vagy menetes. El kell vágni a csövet és újra hegeszteni vagy menetezni a cső másik részét. Természetesen le kell zárni a vezetéket és enyhíteni a nyomást. Az Aircom csövei újra felhasználhatóak és a csatlakozó rendszerünknek köszönhetően nincs szükség menetezésre vagy hegesztésre.

Szennyezés

A szennyezés szigorúan a módosítás velejárója. Néha hátrányos. Előfordulhat, hogy a kompresszor helyiségben történt meghibásodás olajjal/vízzel szennyezi a teljes vezetéket. Az Aircom csövei szétszerelhetőek, megtisztíthatóak és újra összeszerelhetőek. Ezt lehetetlen megoldani az acél csövek esetében.

Áramlás

Néhány hagyományos kerek/négyzet alakú csőrendszer nem veszi figyelembe azt a tényt, hogy az áramlásnak akadálya van minden egyes csatlakozásnál. Ez más nyomásesést jelent. Belső átmérőnk teljes furatú, csöveinkben nincs akadály vagy turbulencia. Ezt az extrudált Alu csövek belső simaságához adva a legjobb megoldásnak kell tekinteni az energiatakarékos csőrendszerekben.

Súly

Tíz méteres magasságban egy 102 mm átmérőjű csővel dolgozni nehéz és veszélyes. Az acélhoz képest az alumínium sokkal könnyebb, így elképzelhető, hogy mennyi erőfeszítés kell egy acél cső megemeléséhez az Aircoméval összehasonlítva. 10 méteres magasságban menetezni vagy hegeszteni a csövet nem hogy nehéz, de lehetetlen.
A mi mottónk: első a biztonság!

Szivárgás

Az acélcsövek menetezése vagy hegesztése a legegyszerűbb módja annak, hogy minden csatlakozási ponton mikro szivárgásokat hozzanak létre. Az Aircom 2 O-gyűrűvel és szorítógyűrűvel rendelkezik mindegyik csatlakozáson a rendszer szivárgásának megakadályozására.
Ne felejtse el, hogy a sűrített levegő a legdrágább energia a cég számára. Ne pazarolja!

Munkaerő és munkaidő ráfordítás

A menetezés és a hegesztés időigényes, szakmunkásokra, szerszámokra, helyre, stb. van szükség. Az Aircom rendszer csavarmentes, nem igényel csavarhúzókat vagy más szerszámot, csak sorjázó szerszámra, kenőanyagra és Aircom villáskulcsokra van szükség. Lehet, hogy kevesebb, mint az idő fele szükséges az acél vagy más alumínium rendszerekhez képest.

Karbantartás

A kondenzátum elvezetéséből adódó rozsdát folyamatosan ellenőrizni kell. Időről időre a szűrőket tisztítani és a szerszámokat ellenőrizni kell: ez költség!
Az AIRCOM csövek használatával csökkenthető a szűrőcsere igénye és meghosszabbítható a szerszámok élettartama.

Üzenet küldés

Kérem adja meg a nevét!
Kérem adja meg helyesen az e-mail címét!
Kérem adja meg helyesen a telefonszámát!
Invalid Input
(*) Kérem fogadja el az adatkezelési szabályzatot!