Szele-Tech Bt.

Iroda: +36-1/286-3000   

Szervizvezető: Izsó Mihály +36-20-337-1184

Munkanapokon: 8:00 – 17:00

Webshop

Termékek

Szűrők

A sűrített levegőben, mint említettünk előzetesen 3 féle szennyeződés fordul elő. Ezek a szilárd szennyeződés, a nedvesség és az olaj. A hűtveszárító feladata a nedvesség kiválasztása a megtermelt sűrített levegőből.

A por- és olajszűrésről a megfelelő szűrők gondoskodnak, amiket szintén CLASS osztályba sorol a szabvány. Legáltalánosabb összeállításhoz az előszűréshez a HANDE LAF 3 micron-os porszűrő, víztelenítéshez a HANDE HDRY +3 °C harmatpontú hűtveszárító, olajleválasztáshoz a HANDE LAF 0,01 micron-os finomszűrő a tökéletes választás. Természetesen lehet tovább is finomítani a szűrést a HANDE LAF 0,003 micron-os aktív-szén szűrővel. Ezzel a szűréssel már az illatanyagokat is kiválasszuk a sűrített levegőből, nincs több „olajszerű illat, kellemetlen szag”. Felhasználási terület pl. mosodák, vagy bármely olyan terület, ahol találkozhat a sűrített levegő a termékkel és fontos a nagy tisztaságú levegő.

A port szinte minden területen tanácsos szűrni, mert a szilárd szennyeződés alattomosan sodródik a levegővel és koptat, csiszol minden alkatrészt. Nem látványos mint a víz és az olaj jelenléte, alkatrész meghibásodásokat, nagy károkat tud okozni. A vizet és az olajat a rendszerben könnyedén le tudjuk ellenőrizni szemrevételezéssel is, egy tiszta, fehér papírra való kifúvatással. Ha látszik a víz és a sárgás olaj megléte az ellenőrzéskor, az már nem jó hír…  Jelenlétük szintén káros következményeket idéz majd elő, érdemes időben megállítani a károkozást.

Az LAF szűrőbetétek szerviz idején könnyedén cserélhetők, így nincs szükség a komplett szűrőket drága költséggel cserélni.

A HANDE szűrőket is a kompresszor légszállításához és a léghálózat átmérőjéhez szükséges méretezni.

Beszéljük meg, mire is lenne a Te területeden szükség, hogy a munkádhoz megfelelő tisztaságú legyen a sűrített levegőd. KLIKK IDE

Bővebben a csavarkompresszorról itt, légtartályról itt, léghálózatról itt.

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba.

Csavarkompresszor forgalmazás, üzembehelyezés, javítás és szerviz.