Szele-Tech Bt.

Iroda: +36-1/286-3000   

Szervizvezető: Izsó Mihály +36-20-337-1184

Munkanapokon: 8:00 – 17:00

Webshop

Termékek

Szárítók

Teljesítmény

Az AMD-LH szárítók kiváló teljesítményt érnek el még magas környezeti és magas bemeneti hőmérséklet esetén is.

A rendkívül hatékony és ultrakompakt hőcserélő akár 45°C-os környezeti hőmérsékleten és 55°C-os bemeneti hőmérsékleten is hatékonyan képes működni, csökkentve a sűrített levegő nyomásesését.

Gazdasági

Az AMD-LH szárítók úgy vannak méretezve, hogy megfeleljenek a szabványos kompresszorkimeneteknek.

A légkompresszor-szárító kombinációt a LA PADANA tesztelte és tanúsította, a műszaki paraméterinek működés közben tökéletesen megfelelnek..

FUNKCIONALITÁS

Az AMD szárító működését DMC15 elektronikus vezérlő felügyeli, amely digitálisan jelzi a harmatponti hőmérsékletet, időzítőn keresztül vezérli a kondenzvíz-leeresztő szelepet és egy szondán keresztül a kondenzátor ventilátort. A forró gáz megkerülő szelep lehetővé teszi, hogy a szárító csökkentett terheléssel üzemeljen, és megakadályozza az elpárologtató befagyását. Az ALU-DRY alumínium modul függőleges áramlási elrendezéssel rendelkezik, amely biztosítja a kondenzvíz- levegő  leáramlását az automatikus lefolyóba.

A kompresszor feladata a megfelelő mennyiségű és nyomású sűrített levegő előállítása, a légtartály kiegyenlíti és tárolja mindezt, így akár már dolgozhatunk is vele, de nagyon sok területen fontos a sűrített levegő minősége is.

A sűrített levegőben 3 féle szennyeződés fordul elő. Ezek a szilárd szennyeződés, nedvesség, és az olaj. A hűtveszárító feladat a nedvesség kiválasztása a megtermelt sűrített levegőből.

A nedvesség megléte jelentős károkat tud okozni. Akinek már van ebben tapasztalata, az tudja mit is szeretnék ezzel jelezni. A munkádat teheti tönkre, alkatrészek meghibásodásához, korrodáláshoz vezet a vizes levegő. Felesleges pénzkidobástól és bosszúságtól kíméled meg magad, magatokat, ha betervezed a HANDE DRY hűtveszárító használatát a rendszeredbe.

A légszárítók esetében minél alacsonyabb a harmatpont, annál szárazabb a sűrített levegő.

A sűrített levegő tisztaságáról az ISO 8573-1 szabvány táblázata ad bővebb információt.

A felhasználási területeknek megfelelően „CLASS” osztályba sorolja a sűrített levegőben lévő szilárd szennyeződést, a nedvességet és az olaj meglétét.

A por és az olajszűrésről a megfelelő szűrők gondoskodnak. Legáltalánosabb összeállításhoz az előszűréshez a HANDE LAF 3 micron-os porszűrő, víztelenítéshez a HANDE HDRY +3 °C harmatpontú hűtveszárító, olajleválasztáshoz a HANDE LAF 0,01 micron-os finomszűrő a tökéletes választás.

A HANDE HDRY hűtveszárítót a kompresszor légszállításához és a légfogyasztáshoz összehangolva szükséges méretezni.

Beszéljük meg, mire is lenne a Te területeden szükség, hogy a munkádhoz megfelelő szárazságú legyen a sűrített levegőd. KLIKK IDE

Bővebben a csavarkompresszorról itt, légtartályról itt, szűrőkről itt, léghálózatról itt.

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba.

Csavarkompresszor forgalmazás, üzembehelyezés, javítás és szerviz.